Ταξίδια Μέσα Από Τη Λογοτεχνία!

Η Λογοτεχνία είναι για μένα ένα «παράθυρο» σ' έναν μαγικό κόσμο. Κάθε βιβλίο μάς ταξιδεύει σε κόσμους πραγματικούς ή φανταστικούς, τωρινούς, μελλοντικούς ή παρελθοντικούς. Ένα είναι το μόνο σίγουρο, κάθε βιβλίο που μας ενθουσιάζει, μας εντυπωσιάζει ή μας μαγεύει θέλουμε να το μοιραστούμε με άλλους φίλους-αναγνώστες. Έτσι κι εγώ, θέλω να μοιραστώ μαζί σας όσα βιβλία με ενθουσίασαν και με «γέμισαν» με πρωτόγνωρες ιδέες, εικόνες και συναισθήματα. Σαφώς και η άποψη του κάθε αναγνώστη είναι μοναδική και ένα βιβλίο που εμείς λατρέψαμε μπορεί κάποιος άλλος να το αντιπάθησε ή ακόμα και να το μίσησε... Μέσα από αυτήν την οπτική θεωρώ φρόνιμο να μη σχολιάζω όσα βιβλία δε με εντυπωσίασαν ή με άφησαν αδιάφορη, διότι η άποψή μου είναι απολύτως υποκειμενική. Δε θα ήθελα να προκαταλάβω αρνητικά κανέναν αναγνώστη, αποτρέποντάς τον από το να διαβάσει ένα βιβλίο το οποίο, ενδεχομένως, να τον ενθουσιάσει. Κάθε βιβλίο απαιτεί το κατάλληλο περιβάλλον, το υπόβαθρο και την ανάλογη διάθεση για να εκτιμηθεί, οπότε μην απορρίπτετε ποτέ τίποτα. Η έκφραση και αποτύπωση της δικής μου γνώμης για κάθε βιβλίο, αλλά και των απόψεων και σχολιασμών άλλων φίλων-συγγραφέων-αναγνωστών που αναγράφονται στη σχετική κατηγορία, έχουν μοναδικό σκοπό να εκφράσουν τον θαυμασμό μας για ορισμένα βιβλία που θεωρούμε άξια λόγου και θέλουμε να γίνουν ευρέως γνωστά, βοηθώντας έτσι τους αναγνώστες στην επιλογή του επόμενου βιβλίου που θα διαβάσουν. Πάντοτε με το μεγαλύτερο σεβασμό και θαυμασμό για όλους τους συγγραφείς, που μέσα από τις σελίδες των βιβλίων τους μας «ταξιδεύουν» μακριά από την εκάστοτε πραγματικότητα ή μας βοηθούν να την κατανοήσουμε καλύτερα, αλλά σε κάθε περίπτωση «στολίζουν την ψυχή μας», ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Κλειώ Ισιδ. Τσαλαπάτη

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 13/10/2018 - «ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΗ» της Darcey Bell (Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ)


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους 2 νικητές του διαγωνισμού μας με τις Εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ για το εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ «ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΗ», της Darcey Bell! Ευχαριστούμε θερμά τις αγαπημένες εκδόσεις Κλειδάριθμος για την προσφορά τους! Αναλυτικά τα ονόματα των νικητών είναι:

1) Γιώργος Μ («ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΗ», της Darcey Bell)

2) Evelyn Garkasoula («ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΗ», της Darcey Bell)

Οι νικητές παρακαλούνται να μου στείλουν τα αναλυτικά στοιχεία τους με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ μου το συντομότερο δυνατό (πλήρες ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας) ώστε να ενημερωθεί ο εκδοτικός για τα στοιχεία τους και, κατόπιν συνεννοήσεως, να παραλάβουν οι ίδιοι (όσοι διαμένουν Αθήνα) ή να τους αποσταλούν (σε όσους είναι στην επαρχία) τα βιβλία που κέρδισαν, μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!

Διευκρίνηση: Τα βιβλία που κερδίσατε σας κληρώθηκαν με βάση τη χρονολογική σειρά επιλογής σας από το αυτόματο πρόγραμμα Random Name Picker (η ακριβής ώρα και ημερομηνία είναι ορατή στο κάτω δεξί μέρος της εικόνας).
Καλοδιάβαστα και πάντα τυχεροί να είστε, Φίλοι μας! ♥

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα των συμμετεχόντων που χρησιμοποιήθηκε για την κλήρωση, με βάση τα σχόλια που αφήσατε στην σχετική ανάρτηση στην ομάδα μας «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ»:

1.       apostolos
2.       Θέκλη Παγιάτη
3.       Mariapapa
4.       Μαρία Αιβαλικλή
5.       Νικολέτα Παπαδοπούλου
6.       Anna Tsag
7.       Maria Tsagali
8.       tsik ri
9.       Tasos Tsagkalis
10.     Eleana Karida
11.     Μαρια Ξηροτυρη
12.     KM M
13.     martha vlachogianni
14.     Μαρια Διβανη
15.     ΑΙΓΛΗ ΚΟΣΚΙΝΙΩΤΗ
16.     Sertan Faslı
17.     m.maniataki
18.     Lia Ef
19.     Σταυρούλα Κόντου
20.     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΟΥΜΑΝΗ
21.     nadia anagn
22.     Niki P
23.     venus
24.     Παρασκευή Παρισση
25.     ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ
26.     Savvas Lagoudakis
27.     eleni chamilaki
28.     Anastasia
29.     ariadinh
30.     vasiliki gleni
31.     ntina kyriakou
32.     Christina Lalioti
33.     piskitzis Michael
34.     Ειρήνη Λαζαρίδου
35.     efi xara
36.    Γιώργος Μ
37.     Βίκυ Τερζίδου
38.     Ξανθουλα Κεσιδου
39.     fiwi
40.     Sisi Vivi
41.     Voula Dimi
42.     agaph georgiadou
43.     ΛΕΝΑ ΝΤΙΒΕΡΗ
44.     ΓΙΩΤΑ
45.     Vaso A.
46.     ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΤΣΟΥΡΗ
47.    Evelyn Garkasoula
48.     Ιωάννα Μαγγανάρη
49.     lala1 lala
50.     ΓΩΓΩ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου