Ταξίδια Μέσα Από Τη Λογοτεχνία!

Η Λογοτεχνία είναι για μένα ένα "παράθυρο" σ' έναν μαγικό κόσμο. Κάθε βιβλίο μας "ταξιδεύει" σε κόσμους πραγματικούς, ή φανταστικούς, τωρινούς, μελλοντικούς ή παρελθοντικούς. Ένα είναι το μόνο σίγουρο, κάθε βιβλίο που μας ενθουσιάζει, μας εντυπωσιάζει, ή μας μαγεύει θέλουμε να το μοιραστούμε με άλλους φίλους-αναγνώστες. Έτσι κι εγώ, θέλω να μοιραστώ μαζί σας όσα βιβλία με ενθουσίασαν και με "γέμισαν" με πρωτόγνωρες ιδέες, εικόνες και συναισθήματα. Σαφώς και η άποψη του κάθε αναγνώστη είναι μοναδική και ένα βιβλίο που εμείς λατρέψαμε μπορεί κάποιος άλλος να το αντιπάθησε, ή ακόμα και να το μίσησε... Μέσα από αυτήν την οπτική θεωρώ φρόνιμο να μη σχολιάζω όσα βιβλία δε με εντυπωσίασαν, ή μου άφησαν αρνητικά συναισθήματα, διότι αυτά είναι απολύτως υποκειμενικά. Δε θα ήθελα να προκαταλάβω αρνητικά κανέναν αναγνώστη, αποτρέποντάς τον από το να διαβάσει ένα βιβλίο το οποίο, ενδεχομένως, να τον ενθουσιάσει. Κάθε βιβλίο απαιτεί το κατάλληλο περιβάλλον, το υπόβαθρο και την ανάλογη διάθεση για να εκτιμηθεί, οπότε μην απορρίπτετε ποτέ τίποτα. Η έκφραση και αποτύπωση της δικής μου γνώμης για κάθε βιβλίο, αλλά και των απόψεων και σχολιασμών άλλων φίλων-συγγραφέων-αναγνωστών που αναγράφονται στη σχετική κατηγορία, έχουν μοναδικό σκοπό να εκφράσουν τον θαυμασμό μας για ορισμένα βιβλία που θεωρούμε άξια λόγου και θέλουμε να γίνουν ευρέως γνωστά, βοηθώντας έτσι τους αναγνώστες στην επιλογή του επόμενου βιβλίου που θα διαβάσουν. Πάντοτε με το μεγαλύτερο σεβασμό και θαυμασμό για όλους τους συγγραφείς, που μέσα από τις σελίδες των βιβλίων τους μας "ταξιδεύουν" μακριά από την εκάστοτε πραγματικότητα ή μας βοηθούν να την κατανοήσουμε καλύτερα, αλλά σε κάθε περίπτωση "στολίζουν την ψυχή μας", ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Κλειώ Ισιδ. Τσαλαπάτη

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 21/10/2017 - «Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΡΚΑΓΙΑ», της ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ (Εκδόσεις: ΑΝΑΤΥΠΟ)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις 3 νικήτριες του διαγωνισμού μας με την συγγραφέα Τριανταφυλλιά Κωνσταντινίδου και τις Εκδόσεις Ανάτυπο για το εξαιρετικό, βραβευμένο παιδικό βιβλίο της «Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΡΚΑΓΙΑ»! Ευχαριστούμε θερμά την συγγραφέα και τον εκδοτικό για την προσφορά τους! Αναλυτικά, τα ονόματα των νικητριών είναι:

1) Elena Kyriazi («Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΡΚΑΓΙΑ», της Τριανταφυλλιάς Κωνσταντινίδου)

2) ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΠΑΤΣΩΡΗ («Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΡΚΑΓΙΑ», της Τριανταφυλλιάς Κωνσταντινίδου)

3) Maria Psara («Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΡΚΑΓΙΑ», της Τριανταφυλλιάς Κωνσταντινίδου)

Οι νικήτριες παρακαλούνται να μου στείλουν αναλυτικά τα στοιχεία τους με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ μου το συντομότερο δυνατό (πλήρες ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας) ώστε να ενημερωθεί η συγγραφέας και ο εκδοτικός για τα στοιχεία τους και να τους αποστείλει τα βιβλία που κέρδισαν, μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα!   

Διευκρίνηση: Τα βιβλία που κερδίσατε σας κληρώθηκαν με βάση τη χρονολογική σειρά επιλογής σας από το αυτόματο πρόγραμμα Random Name Picker (η ακριβής ώρα και ημερομηνία είναι ορατή στο κάτω δεξί μέρος της εικόνας).
Καλοδιάβαστα και πάντα τυχερές να είστε, Φίλες μας! ♥

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη λίστα των συμμετεχόντων που χρησιμοποιήθηκε για την κλήρωση, με βάση τα σχόλια που αφήσατε στην σχετική ανάρτηση στην ομάδα μας «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ»:

1.       Ειρήνη Ίριδα Βασαρμίδη
2.       Γιώργος Μαρία Γεωργίτση
3.       Niki Paximada
4.       Katerina Tsolaki
5.       Maria Grammenou
6.       Σαπκα Μερσινη
7.       Nikh Sarri
8.       Βίκυ Τερζίδου
9.       Φρόσω Σπυροπούλου
10.     Dora Tziga
11.     Ioanna Zisiopoulou
12.     Maria Psara
13.     Βίκυ Γκλαβά
14.     Δέσποινα Παυλίδου
15.     Elena Kyriazi

16.     Nickolaos Chatzis
17.     Anna Tsagali- Lazaros Nikolaidis
18.     Μαρια Τσουρακη
19.     Martha Vlachogianni
20.     Despoina Sideri
21.     Maria Tsagali
22.     Sertan Faslı
23.     Nikolaidis Lazaros
24.     Voula Tsamili
25.     Tasos Tsagkalis
26.     Litsa Labrakopoulou
27.     Arianna Pappa
28.     Lamprini Magoulioti
29.     Evi Barda
30.     Μαρία Μωραίτου
31.     γαρυφαλλια Λία θεοχαριδου
32.     Θέκλη Παγιάτη
33.     Αίγλη Κοσκινιώτη
34.     Φωτεινη Τσουλελη
35.     τονια κοντοπουλου
36.     Γαρυφαλλιά Μανιά
37.     Τάνια Χαμοπούλου
38.     Kostas Kostas
39.     Dora Merkli
40.     ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΠΑΤΣΩΡΗ
41.     Αλεξία Καλλέργη
42.     Elli Charalampaki
43.     Katerina Clifew
44.     Δημήτριος Ντούρλιας
45.     Kiriaki Ganiti
46.    Erasmia Karamintziou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου